14.8. – 2.9.2021: AvaraTaide ry:n yhteisnäyttely 6+8 jatkuu

6+8 näyttely järjestetään kahdessa osassa. Elokuussa näyttelykokonaisuus jatkuu Eve Alasaarelan, Teija Hakalan, Inka Hannulan, Otso Höglundin, Lea Kiven, Anna-Maija Urmin, Juho Työläjärven ja Johanna Vilénin teoksilla.

Tervetuloa !

Eve Alasaarela: Taiteen tekeminen on minulle leikkiä ja läsnäoloa, herkkyydessä ja intohimossa, kivussa ja kauneudessa. Luonto on tärkein inspiraationi, kaiken elävän yhteys, hengityksen liike. Elämänenergia, sen villi voima ja loputon runsaus, on luomiseni lähde.
www.evealasaarela.com

Teija Hakala on tamperelainen tietokone- ja taidegraafikko. Hän osallistuu näyttelyyn sarjalla monotypia-sekatekniikkateoksia. Häntä inspiroi mm. erilaiset kulttuurit, käsityötaide, kirjaimet, symbolit ja ”historian havina”.
www.teija.fi

Inka Hannula on tamperelainen kuvataiteen, yhteisötaiteen ja tanssin parissa työskentelevä taiteilija. Hän maalaa akryylillä ja vahalla erilaisille levyille. Teoksiin ilmestyy usein kummallisia otuksia hengailemassa erilaisissa tiloissa ja maisemissa.
www.inkahannula.com

Otso Höglund on Tampereella asuva ja työskentelevä kuva- ja sarjakuvataiteilija. Näyttelyn videoteos on ollut nähtävillä aiemmin Feast on Art 2017 -taidetapahtumassa yhden päivän ajan sekä Videokanava-kollektiivin valikoidussa videoscreeningissä 2018. Video muotoutuu kulloisenkin esitystilan mukaan uudeksi teokseksi.

Lea Kivi on tamperelainen kuvataiteilija ja hän osallistuu näyttelyyn pronssiveistoksilla. Hän työskentelee pääasiassa kuvanveiston ja maalauksen parissa, joissa saa toteuttaa muodon riemua ja värien sinfoniaa. Esteettinen näkökulma taiteen tekemisessä on hänelle tärkeää.
Instagram: @kuvataiteilija_lea_kivi

Anna-Maija Urm, kuvataiteilija:
Joutilaisuus on siistiä puuhaa.
On aikaa miettiä musteläikkiä,
tilaa päätellä ärsykearvoja,
mutta lopputulos on aina mysteeri.

Johanna Vilén hyppää taiteessaan värimeren runsauteen ja tuo sieltä näkemänsä sekä kokemansa maailmat maalauspinnoille. Hän ei etukäteen suunnittele teoksiaan, vaan antaa niiden syntyä luovuuden ohjaamana.
www.johannavilen.fi

Juho Työläjärvi: Guuguugaagaaafghköämvc12355

Näyttelyn ensimmäiseen osaan osallistuivat kesäkuussa Galleria Rongaa tukevan AvaraTaide ry:n jäsenet Outi Aho, Heli Innala, Miina Laine, Kirsi Porrassalmi, Petri Seppä sekä Lauri Tyrvänen.