AvaraTaide ry:n Joulusalonki 1.12.-20.12.2015

Joulusalonki_kutsu2

tiedote 18.11.2015, vapaasti julkaistavissa

Joulusalonki

Galleria Rongassa
1
.12.-20.12.2015

Avajaiset tiistaina 1.12. klo 16-19. Lämpimästi tervetuloa!

Joulusalonkiin osallistuvat taiteilijat: Outi Aho, Merja Asonen, Saara Forsell, Teija Hakala, Anja Härkönen, Anja Ikonen, Heli Innala, Ismo Jokiaho, Urpu-Elina Korhonen, Miina Laine, Heta Laitakari, Anja Niera, Elina Parjanen, Paula Puikkonen, Leena Vainio, Marje Viitala, Johanna Vilén, Ella Vähäsarja ja Inka Ylihärsilä.

Galleria Rongan perinteisessä Joulusalongissa on tänä vuonna esillä 19 AvaraTaide -yhdistyksen jäsentaiteilijan maalauksia, piirustuksia ja grafiikkaa. Näyttelystä voi hankkia kätevästi lahjat pukinkonttiin, sillä teokset voi ostaessa ottaa heti mukaan ja tarjolla on myös kortteja ja taidekäsitöitä. Taideteosten ostossa on mahdollisuus myös osamaksuun. Näyttelyvieraille tarjolla glögiä ja pipareita. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

AvaraTaide ry on ammattikuvataiteilijoiden yhdistys, joka perustettiin elävöittämään Tampereen ja lähiympäristön kuvataidetarjontaa. Yhdistyksen oma Galleria Ronga tarjoaa säännöllisesti vaihtuvia, mielenkiintoisia nykytaidenäyttelyitä jo seitsemättä vuotta.


Galleria Ronga
Vooninkisali, Väinö Linnan aukio 13, Tampere
Puh. 045-2681022
avoinna ti-su klo 12-18

Näyttelyyn on vapaa pääsy.
www.avarataide.fi

Tykkää meistä Facebookissa: Friends of Galleria Ronga, https://www.facebook.com/groups/avarataide/